tisdag 6 januari 2015

Red Chilly

Lägenheterna i Kawempe är nu lämnade efter 10 dagar där. Det var lite sorgligt att åka från det som kommit att bli vårt hem. Framförallt var det våra grannbarn som var svåra att säga hej då till! Vi utbytte dock gåvor (kläder, vykort och pennor mot härliga, nyrostade jordnötter) adresser och vem vet- någongång, någonstans kanske vi ses igen! 

Frej, Embla, Selma och grannbarnen.

Molnen på vår himmel försvann dock när vi fick se vårt nya hem- Red Chilly Hideaway! Ett riktigt hängställe där vi kommer ta det lugnt och bara vara! Har sovit där inatt men har dragit vidare mot Red Chilly Murchison Falls för Safari i tre dagar och checkar åter in i Kampala på torsdag kväll.


Nu blir det två bussar av denna modell som kommer ta oss på spännande äventyr och upplevelser!
/Tina. 

4 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en fantastisk safari med många spännande djur och skiftande natur! Det är så roligt att läsa om era äventyr och spännande möten. Det är så härligt att det blev så bra! Vi tycker nästan att vi är med på resan och det känns väldigt bra för oss.
    Vi börjar jobba imorgon, känns inte så äventyrligt direkt. Men igår kväll var vi på månskenstur på skridskor på Runn. Svart is, fullmåne och marschaller. Lite skräckblandad förtjusning bland barnen till en början, men sen bara häftigt.
    //stora kramar från oss i Falun

    SvaraRadera
  2. Spännande med safari. Hoppas ni får det supermysigt och ser många vilda djur. Kramar från oss i Söderköping.

    SvaraRadera
  3. Så olika det kan vara. Här hade vi årets snöoväder idag. Kom säkert 1 mm, som dock försvann omgående. Nästan nere på 0 var det dock. De närmaste dagarna blir det +5-6. Vår? Hälsning och lycka till på turen. Jag följer er via min Safari, och tänker tillbaka på min resa i Tanzania, runt Kilimanjaro, och upp på K. Var det 1971? Kram från pappa S

    SvaraRadera
  4. Ha en spännande safari ! Hoppas ni får se många djur - på avstånd....
    Hälsar Emil, Vera & Sussi från soffan på Snäckstigen

    SvaraRadera